Ini satu daripada “rahsia” jutawan – Yang benar, pelopor jutawan Internet Malaysia

Dr Irfan Khairi - Jutawan Internet

Pelopor jutawan Internet, Dr. Irfan Khari menjelaskan bahawa setiap kejayaan itu tidak mudah.

Trivia: Siapa Dr. Irfan Khairi?

Irfan Khairi merupakan seorang jururunding (consultant) yang menganjurkan seminar mengenai perniagaan melalui Internet.

Oleh kerana minat dan latar belakangnya yang mendalam dalam bidang Internet dan perniagaan, beliau memulakan perniagaannya sendiri di Internet secara sambilan pada tahun 1999.

Selepas mendapati pendapatan dari perniagaan Internetnya adalah lebih menguntungkan berbanding pendapatan bekerja 9-5, beliau mengambil keputusan untuk menumpukan perhatian kepada perniagaan Internet miliknya selepas 1 tahun beroperasi.

Semenjak itu, Irfan hanya bekerja sepenuh masa dari rumah dengan hanya menggunakan laptop dan Internet. Ketika itu beliau berumur 25 tahun.

Perniagaan Internet beliau di bawah nama IdeaBubble, sehingga kini telah berkhidmat untuk lebih dari 3,000 pelanggan dari serata dunia. Kebanyakannya dari USA, UK, negara-negara Eropah, hingga ke Timur Tengah, Jepun dan Australia.

Antara perniagaan-perniagaan yang berjaya termasuk merekacipta E-book, merekacipta laman web dan grafik, perkhidmatan SEO (Search Engine Optimization), menjual peta, penempahan hotel dan juga perunding Multimedia, E-Niaga dan Pembelajaran.

Sehingga hari ini, Irfan Khairi masih bekerja sepenuh masa di keselesaan rumah menggunakan Internet sebagai sumber pendapatan bersama isteri dan sepasang cahaya mata.

Irfan Khairi turut menulis buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar sebagai cara menunjukkan cara dirinya dan jutawan-jutawan Internet yang lain menggunakan Internet sebagai sumber pendapatan yang lumayan.

Satu daripada hukum kejayaan adalah “tidak mudah.”

Jika perkara itu mudah, maka majoriti manusia pasti mencapai kejayaan yang mereka impikan.

Setiap kejayaan ada harganya.

Semua orang suka perkara yang mudah, dan itu menjadikan mereka golongan majoriti. Iaitu golongan yang hidup dalam aras kebiasaan.

Kejayaan yang besar adalah untuk orang yang berfikiran besar, bertindak besar dan mempunyai dinding kebal kegagalan yang besar.

Kejayaan yang besar mempunyai harga yang besar.

Anda sanggup gandakan sales bulan ini?

Belajar daripada ebook ini.

Terbukti, 3 sistem marketing yang menjadi amalan 19,200 cawangan bisnes seluruh dunia.

Klik sini & download ebook –>> http://www.writetowealth.my/3formula/hop.php?ref=wtw

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *