3 Bulan rugi kos iklan buat lelaki ini rasa nak give up? Tapi lepas belajar dari video ini, anda mesti tengok jumlah sales beliau.

Nak tanya boleh?

Pernah rasa nak give up nak buat iklan sebab tak balik modal?

Kisah benar daripada Fahimi ini boleh berikan anda insipirasi.

1. Macam peniaga yang baru nak bermula lain, Fahimi banyak habiskan duit untuk ilmu dan buat iklan.

2. Fahimi promote produknya gunakan medium FB Ads.

3. Lepas 3 bulan dan dah pergi ke macam-macam kelas, beliau dah rugi RM3,000.

4. Sales pun tak dapat tampung modal iklan yang dah keluar. Beliau dah mula rasa nak give up buat iklan.

5. Satu hari Fahimi jumpa panduan video Ads Vault dari iklan tuan Aqif. Beliau buat keputusan untuk beli dan belajar dari video Ads Vault.

6. Belajar dari apa yang diajar dalam Ads Vault, Fahimi tukar 5 iklan yang beliau pernah buat sebelum ini sama macam dalam video.

7. Selepas 24 jam, Fahimi berjaya dapat 3 sales dengan budget iklan RM50 sehari.

8. Check balik selepas 7 hari, jumlah sales beliau dah cecah RM2,500!

Tak susah pun, Fahimi hanya tukar iklan ikut seperti macam apa yang diajar dalam video.

Nak belajar asas buat iklan yang betul dengan video Ads Vault?

Ini adalah panduan buat iklan yang anda kena ada sebelum duit anda lebur sebab buat iklan.

Kami tak jamin sales anda terus naik.

Tapi jaminan kami anda akan lebih confident untuk test lebih banyak iklan dengan asas iklan yang kukuh dan betul selepas ini.

Harga video ini akan naik kepada RM249 selepas kami hasilkan 20 video.

(Sekarang sudah ada 15 video)

Klik sini untuk buat pembelian atau anda tak kisah nak bayar lebih nanti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *