Case study – 1 Template bantu jana sales RM1,500 dalam masa 3 Jam 15 Minit?

Saya nak share benda yang ramai orang terlepas pandang.

Ini juga antara sebab kenapa kami launch buku terbaru iaitu 50 Template Iklan Short & Simple.

(Dah boleh pre-order dan dapat NOTEBOOK EXCLUSIVE tau)

.

Dalam buku terbaru ini, ada 20 template iklan yang pendek, padat tapi berkesan.

Ini 100% berdasarkan case study klien.

Beliau gunakan 1 template iklan short & simple di Facebook Group. Dia jual produk pendidikan kanak-kanak.

.

5 minit pertama: Dia ambil 1 daripada 20 template iklan yang ada dalam buku ini.

Apa yang dia tukar?

+ Tajuk iklan (tukar kepada nama produk).

+ Tawaran yang memang dia boleh bagi pada customer.

+ Link whatsapp.

+ Video iklan yang dia memang dah ada.

.

10 minit seterusnya: Dia post kat 3 Facebook Group dulu dan kat Whatsapp group.

(Tak payah mengada buat Facebook Ads kalau tempat free pun tak dapat sales lagi)

.

Dalam masa 3 jam: Dapat berpuluh whatsapp. Tapi yang convert customer dalam 20% je dulu.

Sales dapat lebih kurang RM1,500+.

Baru dia yakin nak guna Facebook Ads. Sebab dah dapat ROI tinggi guna Facebook Group dan Whatsapp Group.

.

Anda dapat belajar sesuatu daripada case study ini?

Kalau belajar sesuatu, tolong sampaikan juga kepada kawan-kawan anda yang ada bisnes.

Tak pe ke?

.

Sebab case study ini juga kami hasilkan buku 50 Template Iklan. Untuk bantu anda buat duit.  Bukan cerita teori marketing.

Harga RM70 saja. Kalau dapat sales RM1,500 (ini paling cikai), dah terlebih balik modal pun.

Itu pun baru 1 template iklan yang simple. Ada lagi baki 49 template iklan yang belum lagi digunakan.

Siapa yang beli buku ini, tolong guna cepat-cepat template iklan yang ada.

At least, cuba 1. Bahagian template iklan yang short dan simple.

.

Untuk pre-order buku fasa pertama, kami hanya buka 80 unit saja dulu.

Sebab nak bagi bonus NOTEBOOK EXLUSIVE dan hadiah lain untuk customer yang terawal bagi kepercayaan.

Boleh buat pembelian menerusi website di bawah:

Klik di sini untuk dapatkan buku 50 Template Iklan Short & Simple

Jangkaan buku siap dan sampai adalah sekitar 16hb April 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

´╗┐ php shell indir promosyon oto kokusuke┼čan escortizmir escort bayanantalya escortbreast augmentation in turkey ├╝rg├╝p escortlezbiyen pornopornolgun pornofilm indirpromosyon ajandahair transplant in turkey promosyon usb bellek https://bestesthetic.com/bal─▒kesir escort
porno izle porno izle porno izle porno izle sexs hikaye sexs hikaye sexs hikaye istanbul escort istanbul escort beylikd├╝z├╝ escort beylikd├╝z├╝ escort beylikd├╝z├╝ escort promosyon ├╝r├╝nlerig├Âlc├╝k escorttempobettarsus escort├╝rg├╝p escort├╝nye escortak├žay escorterdek escortbuca escortrize escortke┼čan escortGorabettummy tuck surgerypenis pompas─▒ nas─▒l kullan─▒l─▒r paykasabal─▒kesir escortpendik escorttekirda─č escort breast augmentation in turkey promosyon karton ├žanta─▒sparta escortalia─ča escortnazilli escortliposuction in turkey paykasamu─čla escortgaziantep escortpromosyon plastik kalem rhinoplasty turkey promosyonbrazilian butt lift in turkeypromosyon plastik kalemband─▒rma escort