Case study dapat prospek untuk unit trust guna Facebook Profile (hint: 9 malam).

Tak sangka benda simple pun berkesan.

Ini yang berlaku, dan ini apa yang anda boleh tiru:

1 – Post pukul 9 malam.

Waktu ini majoriti pengguna Facebook di Malaysia masih lagi aktif.

Ini juga waktu peak untuk mereka melakukan tindakan untuk set appointment.

2 – Post cerita tentang klien unit trust kita sebelum ini.

Jika tak ada, minta izin untuk pinjam cerita team kita.

Di bawah adalah contoh post:

Saya tak sangka boleh jadi macam ni.

Klien dalam gambar ini baru je buat keputusan untuk invest unit trust guna akaun KWSP.

“Saya berani invest sebab puan explain risk dan reward. Baru saya nampak jelas. Takdelah nampak janji manis je.”

Itu komitmen saya.

Saya tunjuk kepada beliau bagaimana duit ini boleh berkembang dan jadikan sebagai income untuk bersara.

Tak perlu keluar duit dari akaun savings.

Guna akaun KWSP pun boleh.

Call atau whatsapp nombor saya untuk set appointment.

012 3456789 (Puan Liza).

.

3 – Apabila dah berkesan guna Facebook Profile, baru guna Facebook Ads.

Belajar sesuatu?

Kongsikan post ini pada kawan-kawan anda yang buat unit trust.

.

Siapa yang nak cuba 10 template iklan unit trust, boleh beli menerusi website di bawah:

https://writetowealth.onpay.my/order/form/ebookunittrust

Kami tak akan sesekali berani janji 10 template dan bonus kami bagi ini confirm berkesan.

Tapi, kami janji bahawa ia dihasilkan berdasarkan pengalaman kami jual 19 produk di 5 negara berbeza, dengan kos pengiklanan jutaan ringgit setiap tahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *