Dominos Pizza pun pakai asas marketing ini sebelum buat jutaan ringgit!

Syarikat besar memang dah ada duit berjuta ke untuk keluarkan kos marketing? Kalau jawapan anda ‘ya’, maka anda salah. Saya nak kongsi apa yang saya baca dari post Tuan Aqif…

Continue Reading Dominos Pizza pun pakai asas marketing ini sebelum buat jutaan ringgit!

6 Cara lelaki ini yang dulu iklannya selalu kena reject, kepada sales ratusan ringgit dalam masa 1 hari.

Naim adalah seorang peniaga online yang menjual produk untuk bantu wanita nampak lebih sihat. 1. Naim guna FB Ads sebagai medium marketing untuk produk yang beliau jual. 2. Tapi Naim…

Continue Reading 6 Cara lelaki ini yang dulu iklannya selalu kena reject, kepada sales ratusan ringgit dalam masa 1 hari.

Apa yang kami buat dalam masa 3 hari, untuk tambah sales ekstra seorang klien kepada RM50,000 sebulan?

Saya selalu dapat soalan daripada orang ramai tentang proses yang kami gunakan untuk bantu klien hasilkan iklan yang betul. Jadi, saya akan cuba jawab proses asas yang team kami biasa…

Continue Reading Apa yang kami buat dalam masa 3 hari, untuk tambah sales ekstra seorang klien kepada RM50,000 sebulan?

3 Bulan rugi kos iklan buat lelaki ini rasa nak give up? Tapi lepas belajar dari video ini, anda mesti tengok jumlah sales beliau.

Nak tanya boleh? Pernah rasa nak give up nak buat iklan sebab tak balik modal? Kisah benar daripada Fahimi ini boleh berikan anda insipirasi. 1. Macam peniaga yang baru nak…

Continue Reading 3 Bulan rugi kos iklan buat lelaki ini rasa nak give up? Tapi lepas belajar dari video ini, anda mesti tengok jumlah sales beliau.

12 Tip – Pernah rugi kos iklan RM30k FB Ads tahun lepas. Lepas belajar dari Kelas Sales Lab, dia hanya keluarkan kos RM15 sehari untuk dapat sales 3 kali ganda.

Puan Najaha. Dia adalah pengasas produk kecantikan yang dulu pernah merasa kemewahan dan kemanisan menjual produk sendiri. Tapi langit tak selalunya cerah. Baru-baru ini, bisnes dia diuji dan majoriti stokis…

Continue Reading 12 Tip – Pernah rugi kos iklan RM30k FB Ads tahun lepas. Lepas belajar dari Kelas Sales Lab, dia hanya keluarkan kos RM15 sehari untuk dapat sales 3 kali ganda.

Sales Tuan Fakhrul RM320k tahun lepas. 90% ‘rahsia’ kempen marketing beliau datang daripada buku ini.

Dia baca semua 20+ case study dalam buku ini kerana setiap case study akan memberikan ilmu dan pandangan yang berbeza-beza. 1. Dalam buku ini juga bukan sekadar dapat tip dan…

Continue Reading Sales Tuan Fakhrul RM320k tahun lepas. 90% ‘rahsia’ kempen marketing beliau datang daripada buku ini.

Lepas baca case study dalam buku ini, baru saya nampak jelas cara nak achieve sales RM20k pada bulan depan. Baca poin no. 8 sekarang.

Cik Zakiah (bukan gambar di atas) adalah salah seorang daripada ribuan usahawan yang memiliki buku terbaru kami. Tapi, apa yang menarik adalah pengalaman yang dia kongsikan selepas baca buku ini.…

Continue Reading Lepas baca case study dalam buku ini, baru saya nampak jelas cara nak achieve sales RM20k pada bulan depan. Baca poin no. 8 sekarang.

Buat iklan FB Ads tak ada like beribu pun sales cecah RM53k sebulan? Baca 9 tip dari Puan Nuraini di bawah.

Puan Nuraini oh Puan Nuraini. Dia ini jual produk guna FB. 3 tahun lepas memang pernah sales meletup-letup sebab tak ramai buat iklan berbayar. Tapi bila ramai orang dah start…

Continue Reading Buat iklan FB Ads tak ada like beribu pun sales cecah RM53k sebulan? Baca 9 tip dari Puan Nuraini di bawah.

10 Langkah peniaga produk kecantikan ini buat, untuk jana sales RM1.32 juta dalam masa setahun (tanpa stokis dan ejen)?

Amaran: Cerita benar dan ilmu yang anda akan belajar dalam post ini akan membantu anda rasa yakin untuk naikkan sales tanpa perlu bergantung sangat pada stokis dan ejen pada peringkat…

Continue Reading 10 Langkah peniaga produk kecantikan ini buat, untuk jana sales RM1.32 juta dalam masa setahun (tanpa stokis dan ejen)?