Masa yang sesuai untuk followup dan naikkan sales?

Masa yang sesuai untuk followup dan naikkan sales?

Oleh: Tuan Syazwan & Tuan Zubair
(Pengasas bersama Write to Wealth)

Ada tak masa yang sesuai untuk follow up?

Ramai yang tanya kami soalan ini.

Sebelum kami bagitau bila masa yang sesuai untuk follow up, jom kita buat 1 aktiviti ringkas sama-sama dulu.

Jangan tipu ya, kami boleh nampak kalau anda tak buat aktiviti ini.  

Haha.

.

Baik sekarang ini tolong download gambar checklist di bawah.

Kalau anda malas nak download, boleh je lukis sendiri dalam buku nota.

Tandakan kotak jika anda ada senarai prospek yang macam dalam checklist.

Screenshot-2020-02-28-at-3-49-39-AM

Dah buat?

.

Baik sekarang anda dah ada checklist dengan senarai prospek mengikut kategori yang kami bagi.

Tahniah!

Anda dah kenal siapa prospek yang berminat tapi anda belum follow up lagi.

Sekarang baca quotes di bawah kuat-kuat:

Dah start rasa rugi sebab tak pernah buat sebelum ini kan?

.

Baik sekarang kami nak bagitau waktu yang sesuai untuk anda follow up prospek.

Download checklist di bawah:

Screenshot-2020-02-28-at-4-04-42-AM

.

BONUS! Download 1 template followup dan 2 checklist tadi secara PERCUMA sekarang.

Belajar sesuatu daripada perkongsian tadi.

Kami harap perkongsian ini dapat bantu anda untuk bantu lagi ramai prospek anda selesaikan masalah selepas anda follow up.

.

Nak tak kalau kami mudahkan anda untuk followup dengan skrip followup yang proven?


10 template followup ini membantu team kami tingkatkan close sales rate sehingga 70% setiap bulan.

Kami ada lagi 10 skrip followup.

Harga pun sangat murah.

Bayar sekali je. Anda boleh guna 10 skrip followup ini seumur hidup.

Kalau 1 daripada 10 skrip ini menjadi, terus dapat balik modal anda beli ebook ini.


“Iklan tak jalan. Tapi pakai skrip followup ini terus dapat 2 payment.” – Tuan Nazri


“Sebelum ini prospek senyap dah 2 hari. Guna 10 skrip followup ini terus dapat payment dalam masa 2 minit lepas hantar.” – Tuan Badruzzaman


“Saya guna skrip 8 daripada 10 skrip followup tuan. 100 followup, 4 orang terus bayar.” – Puan Liza


Isi borang di bawah ini untuk terus buat pembelian.