Close

Apa rahsia peniaga seperti Norman berjaya close sales lebih 300+ unit produk setiap bulan secara konsisten?

Amaran: Kami tak boleh janji anda boleh dapat hasil yang sama seperti di atas. Gambar sekadar ilustrasi hasil saja.

"Gross income naik dari 2.4 kali ganda walaupun spend FB Ads kurang 30% pada bulan November."

"Sekarang 214 prospek whatsapp, 96 berjaya close sales. Jumlah sales RM12,480."

"Walaupun ramai ejen yang jual produk yang sama, saya berjaya jual 150 unit selepas guna teknik close sale yang tuan ajar dalam video."

"Sekarang 2 orang staf saya dah berjaya hasilkan jualan RM16,560 dalam masa 1 bulan."

"Dulu nak close 1 klien pun seksa. Bila dah faham power question, bulan ini hampir close 19 klien baru untuk bisnes takaful saya."

"Sebelum ini 10 whatsapp 1 je close sale. Lepas faham ilmu power question, 10 whatsapp boleh close sales 7 customer"

70% peningkatan!

"Lepas guna teknik yang Aqif ajar, jualan tudung akak dah cecah RM1,500+ sehari. Walaupun akak jual seorang diri."

Anda nak belajar cara kami hasilkan lebih 1,000+ skrip close sales berkesan (Whatsapp), yang kami gunakan untuk semua klien hari ini?

Produk: Formula Close Sales.


Format: Video (Online) + Template (Skrip close sales).


Jumlah video: Untuk permulaan, hanya 3 video dahulu. Kemudian 10 ke 50 video akan ditambah sepanjang tempoh 3 tahun.


Tawaran istimewa (50 orang pertama): Kami hasilkan video khas untuk jawab soalan anda berkaitan close sales (boleh akses video dalam ruangan ahli nanti).


Harga (TERKINI): 


RM150 saja (Untuk 50 orang pertama)


Kemudian RM300 untuk 500 orang pertama.


Kemudian RM500 untuk 501 orang dan seterusnya.

"Dulu susah gila nak jual produk walaupun dapat banyak whatsapp. Bila dah faham teknik yang betul, jumlah sales berjaya dicapai: RM1,780"

"Selepas hadam video Formula Close Sales ini, macam macam idea keluar macam popcorn meletup."

Uncle Tiger (Amiruddin Ahmad)

Assalamualaikum Aqif!


Thank you! Thank you! Thank you! 


Sebelum ni saya hanya ada 1 Skrip Standard Close Sales. 


Siap dah dokumen sebagai S.O.P. untuk staff Close Sale.


Tapi masalah utama ialah ianya jadi terlampau “STANDARD” pasal asyik asyik benda sama. 


Siap ada prospek reply “Aaaa bosan la ayat KOPIPES!” pasal dia dah biasa sangat dapat ayat yang sama.


Tapi selepas hadam video Formula Close Sales Aqif, macam macam idea keluar macam popcorn meletup. 


Bab “Power Question” tu membuatkan keinginan prospek dari hanya tanya harga, jadi suka pasal nampak kita ni Peniaga yang bertanggungjawab.


Bukan setakat tu jer, team Close Sales akan ada lebih banyak skema jawapan mengikut situasi. 


This is BRILLIANT!


Uncle

#HarimauMenangis

"Sekarang sales dah cecah RM800 ke RM1,000 sehari. Merancang untuk tambah staf close sales."

"Panduan ini bantu saya menghasilkan banyak skrip close sales supaya prospek membuat keputusan membeli tanpa ada unsur memaksa."

Kamarul Bahareen

Lepas tengok content ini saya boleh kata Aha! kerana sesuatu pekara baru dipelajari.


Kebanyakkan peniaga ataupun staff jualan apabila masuk fasa menjual ramai yang kecundang membawa prospek untuk membeli.


Sebab apa jadi begitu kerana mereka gelojoh menyuruh terus membayar membeli kerana beranggapan prospek sudah faham pada ayat pemasaran. Ini adalah kesilapan besar. 


Dengan kesilapan ini untuk berlaku jualan ianya mengambil jumlah prospek yang ramai yang ianya merugikan kos , tenaga dan masa.


Melalui sistem Tuan Aqif perkenalkan ianya memandu prospek membuat keputusan membeli tanpa ada unsur memaksa.


Dengan sistem ini kita boleh optimasikan jualan pada setiap prospek yang masuk dalam proses jualan. Jadi kita jimat kos, tenaga dan masa.


Tambahan sistem follow up beliau perkenalkan ini , boleh membantu para penjual merungkaikan cabaran prospek ketika membeli.


Jadi ianya memberi keputusan win-win antara pembeli yang mana puas dengan pembelian manakala penjual senyum dengan wang diterima. 


'Ka ching'

"Berjaya naikkan sales sehingga boleh simpan RM50,000 tunai tahun ini."

9 Video yang anda akan dapat sekarang?

"Guna panduan ini untuk latih 2 orang team close sales. Mereka berjaya hasilkan total sales bernilai RM10,700."

"Dengan formula ini, aku boleh naikkan prestasi team close sales aku 20% hingga 30%. Terbaik!"

Malik Hairuddin

Aku baru habis tengok video Formula Closing Sales tu.


Mula-mula aku ingat aku dapat template skrip yang standard jer.


Tapi, silap jauh aku ni. Haha.


Formula kau SHARE dalam video tu boleh guna untuk macam-macam produk.


Sebelum ni aku cari formula macam mana aku nak buat skrip closing untuk team aku.


Aku buat kepala sendiri, patut laa susah.


Sebab aku tak tau “POWER QUESTION” dan “MATLAMAT” conversation aku.


Lepas ni memang senang aku nak guide semua team sales aku.


Aku confident lepas ni team closing sales aku improve bukan 1% setiap hari.


Dengan formula kau, rasanya at least 20%-30% kenaikan dalam sales team aku.


Sebab senang nak expriment “POWER QUESTION”.


Thanks bro. Ana bagi anta 10 bintang bergemerlapan. Terbaik !

"Ilmu dalam panduan ini membantu saya improve teknik close sales (Whatsapp) dari 4 angka kepada 5 angka sebulan."

Zubair Asrin

Pertama sekali terima kasih sebab dengan ilmu close sales ini, saya dapat improvekan sales saya dari 4 figure kepada 5 figure.


Apa yang bagus berkaitan formula close sales ini?


1) Formula ini akan mengajar kita bagaimana untuk bina hubungan dulu dengan pelanggan. Borak macam kawan.


2) Selepas itu bila pelanggan dah rasa selesa dengan kita sebagai seller, pelanggan akan tanya berkaitan produk. Berikan segala maklumat yang dia mahukan. 


3) Selepas maklumat berkaitan produk dah dijelaskan, ia akan memudahkan pelanggan untuk membuat pembayaran. Sebab dia dah rasa yakin dengan kita. 


Pelanggan beli sebab dia rasa percaya. Itu yang saya kagum dengan formula close sales Tuan Aqif ni.


Selepas pelanggan dah rasa yakin, percaya lah cakap saya, dia akan cari kita balik untuk membeli produk yang lain. 


Proses nya akan lebih mudah kerana 'TRUST' tu dah ada. 


Saya memang recommend kepada mereka yang ingin belajar ilmu ini, sebab keberkesanannya memang terbukti. 


Terima kasih sekali lagi kepada Tuan Aqif.

60 Hari Money Back Guarantee?

Tiada risiko. Jika anda sudah tonton dan cuba teknik yang kami gunakan sampai hari ini, dan masih tidak memberikan hasil yang positif, sila hubungi kami dalam masa 60 hari untuk kami refund 100% duit anda.

2 Langkah pembelian (Sebelum kami naikkan harga)

"Panduan ini memang terbaik dan saya sangat sarankan ia dimiliki oleh semua pemilik bisnes yang nak mantapkan skill close sales (Whatsapp)." 

Aishah

Alhamdulillah saya dah go through semua video dan modul dalam Koleksi Video Formula Close Sales.


Terima kasih kerana menghasilkan video dan modul yang sangat owesome dan hebat ini!


Apa yang menarik yang saya belajar dalam video ni ialah:


1) Saya dah faham fundamental (asas) close sales yang betul bila tuan terangkan tentang Power Question. 


Apabila faham asas ini, saya nampak jelas apa matlamat close sales yang ingin dicapai dalam bisnes kita sendiri.


Sebelum ini, banyak guna skrip dan kadang-kadang terikat dengan skrip sahaja juga membuatkan saya tak kreatif untuk "bersembang" dengan prospek.


Pada saya, close sales memang bukan mudah sebab kita berhadapan dengan pelbagai orang yang mempunyai pelbagai masalah dan ragam. 


Jadi, amat penting kita faham asas close sales supaya kita lebih yakin untuk berbual dengan prospek. 


Bagi dapatkan pengalaman, supaya kita dapat tahu apa power question yang bagus untuk ditanya. 


2) Part video 2 paling best yang mana tuan ajar cara close sales kalau prospek tanya harga dulu?


Sebab sebelum ni, kalau prospek macam tak nak sembang dan terus tanya harga. Biasanya saya akan abaikan dan terus bagi link website produk. 


Sebab saya selalu fikir diorang ini tak berminat nak beli. 


Jadi, tuan dah ajar macam mana cara kita nak buatkan prospek ceritakan masalah mereka dan apa yang kita boleh bantu untuk prospek buat keputusan. 


Siap ada skrip lagi tu, terbaik! Hanya cuba dan adjust saja lepas ini. 


Paling bagus, tuan juga ajar melalui masalah prospek ini, kita boleh susun testimonial kat folder komputer/album mengikut kategori masalah prospek.


Sebelum ini, saya ada banyak testimonial hampir mencecah 100 dan memang tak tersusun, berterabur sebab tak tahu susun ikut sistem kan.


Jadi sekarang lepas dengar video tuan, saya dah tahu nak susun dengan sistematik testimonial produk saya (ikut kategori prospek)


3 )Ayat tuan yang paling saya suka dan masuk dalam hati ialah bila tuan kata:


"Penjual yang bagus ialah yang bertindak seperti consultant!"


"People are not buying product, people are buying you!"


Yang mana orang membeli sebab kita, bagaimana kita berkomunikasi dengan mereka. 


Jadi, tuan betul-betul telah berjaya mendidik kami semua supaya membina mindset bahawa sebagai seorang salesman, 


penting untuk kita benar-benar nak bantu prospek selesaikan masalah dia dan kita perlu ada ilmu tentang produk kita.


Bukan terus paksa dia beli produk. 


Apa yang saya faham, bila kita kerap bertanya soalan yang betul kepada prospek. Dari situ ia memberi pengalaman untuk kita berjaya dapatkan power question yang bagus.


Bila kita sudah kenal pelanggan, tahu apa soalan bagus untuk ditanya. Sudah pastilah kebarangkalian close sales juga akan meningkat! 


Sebab prospek suka nak membeli dengan kita.


Koleksi ini memang terbaik dan saya sangat sarankan ia dimiliki oleh semua pemilik bisnes yang nak mantapkan skill close sales. 


Tuan Aqif Azizan juga seorang yang amat berpengalaman dalam bidang close sales ini dan kita hanya boleh terus belajar dari beliau (melalui video ini) tanpa perlu susah payah mencari & belajar sendiri ke sana sini.

"Saya guna panduan close sales ini untuk jual produk di pasar malam. Sales pernah cecah RM5,000 satu malam."

"Sekarang dah ada 9 skrip close sales yang convert. Daripada 100 prospek, dapat sales RM6,700."