Sales Tuan Fakhrul RM320k tahun lepas. 90% ‘rahsia’ kempen marketing beliau datang daripada buku ini.

Sales Tuan Fakhrul RM320k tahun lepas. 90% ‘rahsia’ kempen marketing beliau datang daripada buku ini.

Dia baca semua 20+ case study dalam buku ini kerana setiap case study akan memberikan ilmu dan pandangan yang berbeza-beza.

1. Dalam buku ini juga bukan sekadar dapat tip dan strategi hasilkan kempen marketing yang berkesan, malah dia juga dapat belajar ilmu close sale dan follow up.

2. Tuan Aqif dan Tuan Syazwan (penulis buku ini) juga tak kedekut skrip jualan. Tuan Fakhrul boleh terus ambil dan guna skrip-skrip followup dan close sale yang disertakan dalam buku ini.

3. 90% pengisian dalam buku ini saja sudah memberikan dia pulangan sales RM320k tahun lepas walaupun masih berniaga secara part time dan masih bekerja.

Buku ini tak ada magik dan ‘rahsia’ yang mengarut.

Tetapi ia berdasarkan asas dan akar yang membantu kita sebagai usahawan kecil untuk membina kempen-kempen iklan berkesan secara konsisten.

Apabila kita berjaya bina kempen iklan berkesan, kita mampu kembangkan jumlah sales dan customer secara konsisten setiap hari, minggu, bulan dan tahun.

Anda mahu beli buku ‘Case Study Iklan Sales 7 Angka Setahun’? Anda juga dapat 1 video marketing bernilai RM97 secara PERCUMA.

Video ini kami rekodkan khas untuk pembeli buku yang beli daripada pengedar kami sahaja.

Nama video bonus ini adalah:

“1 Elemen yang mesti klien kami gunakan untuk hasilkan iklan power setiap bulan.”

Anda beli buku ini, anda juga dapat video marketing percuma.

Cara untuk beli buku ini? Hubungi pengedar kami menerusi Whatsapp atau beli secara online (Klik sini)

Aqif Azizan

Ketua Pegawai Eksekutif. Copywriter. Penulis buku. Trainer. Bertanggungjawab untuk memastikan enjin Write to Wealth terus panas dan bergerak dengan lebih pantas. Serta buat banyak duit.

Leave a Reply