Buat iklan FB Ads tak ada like beribu pun sales cecah RM53k sebulan? Baca 9 tip dari Puan Nuraini di bawah.

Puan Nuraini oh Puan Nuraini.

Dia ini jual produk guna FB. 3 tahun lepas memang pernah sales meletup-letup sebab tak ramai buat iklan berbayar.

Tapi bila ramai orang dah start jual produk yang hampir sama, dan ramai pun dah guna FB Ads, dia mula rasa tergugat.

Contoh:

1. Biasanya sales beliau setiap bulan sekarang RM20k. Tapi kos iklan besar sangat. Untung bersih pun ciput saja.

2. Bila kami tengok kempen-kempen iklan Cik Nuraini, kami nampak dia ini jenis salah fokus.

3. Sebelum ini, dia fokus nak dapat kos iklan yang murah. Tapi dia apabila dapat kos iklan murah, tak semestinya kos dapatkan customer pun murah.

4. Lagi bahaya, dia banyak fokus buat iklan yang dapat banyak komen yang merepek.

5. Jadi kami pun bagi dia belajar menerusi panduan video Ads Vault. Kami suruh tengok video nombor 13.

6. Lepas dia tengok video nombor 13, dia rasa macam kena tampar. Patutlah iklan selama ini dapat banyak engagement tapi sales tak ada.

7. Jadi Cik Nuraini pun buat sekitar 4 iklan baru untuk eksperimen dan mula spend FB Ads.

8. Semua iklan dia dihasilkan dengan mindset ‘kenal pelanggan dulu’. Dari tajuk, tawaran, arahan pembelian sehinggalah gambar dan video yang digunakan dalam iklan.

9. Lepas sebulan, dia update dengan kami. Kami sendiri pun terkejut.

Dia spend iklan RM7,000. Tapi kali ini sales cecah RM53,000.

Untung bersih dia? 5 kali ganda lagi baik dari yang sebelum ini.

Apa rahsia besar Cik Nuraini?

Jawapannya: Dia tahu buat iklan basic yang betul dan berkesan.

Nak tahu? Belajar menerusi video Ads Vault.

1 jaminan yang kami berani bagi kepada anda bila anda beli Ads Vault adalah, anda akan tahu 1 cara simple untuk siapkan iklan yang power.

Harga panduan video ini tak sampai RM150 pun.

Tapi kami akan naikkan harga tak lama lagi.

Nak beli dengan harga mampu milik sekarang?

CARA 1 – Whatsapp kod ‘AV’ ke 0176491542 sekarang.

CARA 2 – Klik sini sekarang untuk beli secara online (Website).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *