Disclaimer: This is not MLM products or Get Rich Quick Scheme

“Setiap bulan saya hanya akan repeat order 3 kotak produk awak”

Ayat di atas adalah impian setiap peniaga produk kecantikan.

Kan?

Hai. Syazwan Ramlee dan sebelah saya ini Zubair Asrin.

Kami adalah co-founder untuk syarikat Write to Wealth Alliance Sdn Bhd.

Kami nak tak buang masa anda.

Untuk membantu anda faham bagaimana saya dan team Write to Wealth boleh bantu anda untuk hasilkan iklan berkesan, faham 3 perkara utama ini saja:

PERKARA 1 – Kami dah eksperimen lebih 30,000+ kempen iklan dalam masa 2 tahun.

PERKARA 2 – Kami sudah uruskan perbelanjaan FB Ads sebanyak RM8 juta dalam masa 2 tahun.

PERKARA 3 – Kami sudah menjual lebih 19+ produk klien untuk 5 negara yang berbeza.

Jadi, sedikit sebanyak kami tahu PSIKOLOGI yang WAJIB ADA untuk menghasilkan IKLAN BERKESAN secara KONSISTEN.

Korang buat kerja gila ke siapkan iklan untuk orang terus boleh tiru untuk jual produk kecantikan kat FB dan Instagram?!

Ya. Memang kami gila.

Kami gila mahu tolong bantu percepatkan proses anda untuk menghasilkan iklan berkesan.

Jadi, saya tak nak bazir masa anda, dan saya tak nak anda pun bazirkan masa saya.

10 Template iklan produk kecantikan?
Kalau 1 template jadi pun dah balik modal 5 kali ganda!
(Jika anda guna dengan betul)

Kami boleh saja nak cerita panjang-panjang dan cuba mempengaruhi anda untuk beli 10 template iklan ini.

Tapi saya tak nak buat macam tu. Sebab saya hanya mahu berkongsi 10 template iklan ini kepada orang yang percaya kepada kami saja.

Jadi, apa yang anda akan dapat:

1 – 10 template iklan khas untuk jual produk kecantikan.

2 – Video Tutorial – Cara guna setiap template iklan ini untuk maksimumkan sales produk kecantikan anda (Bernilai RM197).

Kenapa korang jual harga macam ni!?
Yang beli mesti tak guna pun template tu pun!

Ramai yang terkejut bila kami cakap kami nak jual pada harga…

RM79 SAHAJA!

(Ibarat bayar 1 template RM7.90 saja!)

Bayar copywriter untuk buat iklan pun mereka caj RM500 untuk 10 template. Ini yang paling cikailah.

Ya. Dengan harga RM79 saja (kami tak nak main potong-potong harga), anda boleh dapat SEMUA 10 TEMPLATE IKLAN KHAS UNTUK JUAL PRODUK KECANTIKAN.

Kenapa murah? Kenapa harga tak masuk akal?

Ini sebabnya:

1 – Kami tak nak anda tanggung risiko yang terlalu besar. RM79 adalah harga yang adil.

2 – Saya nak anda rasa keuntungan secepat mungkin. Bayangkan beli 10 template iklan produk jerawat ini RM79, dan 1 template iklan berjaya bagi sales 5 ke 6 angka.

(Itu baru satu template iklan. Tapi anda kena faham, kami tak akan berani jamin template iklan ini confirm berkesan sebab ia di luar kawalan kami)

3 – Anda beli sekali. Tapi anda boleh gunakan berkali-kali. Malah anda pun dah boleh mula jadi pakar iklan produk kecantikan lepas guna semua 10 template iklan ini.

Anda untung! Kami rugi! Kami bodoh!

Biarlah orang cakap team Write to Wealth ni bodoh kerana jual 10 template + 5 bonus template (Ya, total 15 template iklan produk kecantikan) dengan harga RM79.

Asalkan kami dapat capai matlamat utama: Bantu anda untuk hilangkan sakit kepala bila nak buat iklan.

Kalau anda untung besar, anda akan mula percaya kepada kami sebagai penyedia template iklan anda.

Dan yang paling penting, anda mendoakan kejayaan kami setiap masa (mudah-mudahan).

Beli sekarang atau anda akan ketuk kepala sendiri nanti!

Padan muka! Saya dapat perlindungan 2x ganda MONEY BACK GUARANTEE!

Ya. Padan muka kami sekali lagi!

Kami mahu paksa anda untuk cuba semua 10 template iklan ini.

Anda berhak untuk terima 2x kali ganda MONEY BACK GUARANTEE apabila:

1 – Anda dah guna semua 10 template iklan ini dan spend minimum RM33 sehari guna FB Ads atau apa saja platform berbayar.

2 – Tunjukkan bukti yang 1 iklan anda pun tak menjadi dan bagi sekali nombor akaun bank anda ke emel ke 017 649 1442.

3 – Kami akan ucapkan terima kasih sebab berani mencuba dan anda akan dapat 2 kali ganda money back guarantee dalam masa 48 jam terus ke akaun bank anda.

Pendek cerita, harga RM79 buat masa ini saja.

Selepas harga RM79, saya ada 2 perancangan yang masih lagi dalam perbincangan:

RANCANGAN 1 – Kami tutup jualan produk sebab tak nak pembeli sedia ada mempunyai terlalu ramai pesaing yang menggunakan template iklan yang sama.

RANCANGAN 2 – Kami naikkan harga kepada RM99 sampailah harga RM129.

Tempah sekarang dan anda akan dapat
10 template iklan ini dalam masa 24 jam.

Isi saja borang di bawah:

DISCLAIMER: The 10 Template Iklan Produk Kecantikan is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, This Ebook makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Ebook 10 Template Iklan Produk Kecantikan ini direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, Ebook ini tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

 
Scroll to Top