Bagaimana kami boleh bantu klien gandakan sales sampai 7 angka melalui copywriting?

Tuan! Saya ada antara 6 masalah kat bawah ni
setiap kali buat iklan.

Tajuk/Headline iklan saya gagal buat pelanggan baca iklan sampai habis

Pelanggan bosan dan tak take action lepas baca iklan saya

Saya tak ada idea nak hasilkan content iklan yang berkesan

Gambar/video content saya gagal tarik perhatian pelanggan

Saya dah apply macam-macam SETTING iklan tapi result masih biasa-biasa

Bila buat iklan berbayar, saya main redah je. Tak tahu betul ke tak.

“Belajar macam mana tukar perkataan untuk dapatkan lebih ramai pelanggan”

Jom Baca Feedback Alumni yang dah pernah hadir kelas anjuran WTW

Suri

Dura

Hayqall Razak

3 orang team WTW ini berpengalaman lebih 7 tahun dalam online advertising

Apa yang anda akan belajar dalam kelas nanti?

Mindset yang anda kena ada sebelum buat iklan

Bagaimana emosi boleh naikkan conversion iklan anda

Macam mana nak hasilkan content yang berkesan untuk produk / servis

Cara mudah dan berkesan hasilkan video content

Teknik FB Ads yang kami guna sampai sekarang

Strategi untuk maksimumkan sales anda melalui FB Ads

Dah sedia nak jadi lebih power bila hasilkan iklan dan dapatkan lebih ramai pelanggan?

Kelas Mini Copywriting ini akan selesaikan masalah tak tahu buat iklan yang berkesan dan naikkan kebarangkalian untuk anda dapat lebih ramai pelanggan. Isi borang di bawah SEKARANG!

Berapa harga untuk kelas ini?

Kelas online ini hanya...
MYR 99.00 SAHAJA
  • "Terhad kepada 90 orang sahaja"
  • Tarikh: 8hb Ogos 2020
  • Masa: 9 pagi - 1 Tengah Hari
  • Platform: ZOOM

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk daftar Kelas Mini Copywriting (Online)? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Sangat sesuai untuk yang baru nak mula dan dah pernah buat iklan.

Kami akan gunakan aplikasi ZOOM.

Boleh.

Kami recommend daftarkan staf / agent anda.

Ada.

Kami akan bantu anda siapkan MINIMUM 2 iklan dalam kelas.

Scroll to Top