Akan dilancarkan pada 1hb Oktober 2020 - 12 tengah hari

nak 2 orang team digital marketer kami hasilkan copywriting untuk anda?

Menggunakan struktur iklan yang dah terbukti berkesan jana jualan 8 angka setahun

Hai saya Syazwan Ramlee & di sebelah saya ni Tuan Zubair Asrin.

Kami berdua merupakan digital marketer untuk syarikat Write to Wealth yang diasaskan oleh Tuan Aqif Azizan.

Dengan berbekalkan sedikit pengalaman dan proven result daripada klien dan student-student sebelum ini, kami buat keputusan untuk tawarkan sesuatu kepada anda.

Untuk membantu anda faham bagaimana kami boleh bantu anda untuk hasilkan iklan berkesan, faham 3 perkara utama ini saja:

PERKARA 1 – Kami dah eksperimen lebih 30,000+ kempen iklan dalam masa 2 tahun.

PERKARA 2 – Kami sudah uruskan perbelanjaan FB Ads sebanyak RM8 juta dalam masa 2 tahun.

PERKARA 3 – Kami sudah menjual lebih 19+ produk klien untuk 5 negara yang berbeza.

Jadi, sedikit sebanyak kami tahu PSIKOLOGI yang WAJIB ADA untuk menghasilkan IKLAN BERKESAN secara KONSISTEN.

Jadi kami nak tanya anda, pernah tak anda hadapi masalah ini?

Rasa macam kering idea nak tulis copywriting iklan

Anda rasa macam ‘mental block’. Langsung tak ada idea apa nak tulis untuk iklan anda.

Tak tahu nak tulis copywriting iklan yang macam mana

Anda tak tahu struktur apa yang nak guna dan emosi apa yang nak guna untuk buat ayat iklan.

Copywriting yang anda tulis hentam saja dan kurang berkesan

Selama ni anda tulis ayat iklan ikut “rasa” boleh berkesan saja. Akhirnya, iklan tak berkesan pun.

Jadi kami buat keputusan untuk bantu anda selesaikan 3 masalah tadi

Memperkenalkan...

Servis Copywriting Iklan

Kami akan tuliskan 10 copywriting menggunakan struktur yang terbukti berkesan untuk produk atau servis anda.

Apa yang kami boleh bantu anda melalui servis Copywriting Iklan ini?

Tak perlu fikir pasal copywriting

Kami akan sediakan 10 copywriting menggunakan struktur terbukti berkesan untuk anda

Jimatkan masa anda

Anda boleh buat aktiviti lain yang penting untuk kembangkan bisnes

Sentiasa ada di depan pesaing

Tak perlu tiru iklan pesaing, tapi buat pesaing yang tiru iklan anda (lepas anda dah habis makan)

Di bawah ini adalah feedback daripada alumni Ads Marathon Digital kami

anda akan dapat copywriting menggunakan struktur yang sama atau mungkin yang lagi latest dan lagi baik

"Copywriter akan caj anda RM500 (minimum) untuk 10 iklan"

Ya, Bayar copywriter untuk buat iklan pun mereka caj RM500 untuk 10 copywriting iklan.

Ini yang paling cikailah.

Sebab apa copywriter dibayar mahal?

1) Mereka adalah staf kreatif yang bertindak sebagai frontline untuk bisnes. Tak ada mereka, maka tak ada sales bisnes.

2) Kerja copywriter bukan sekadar fikir iklan sahaja. Mereka perlu uji banyak strategi copywriting yang berkesan mengikut keadaan market semasa.

3) Jika copywriter hybrid, mereka lah yang kena launch iklan, pantau iklan dan buat keputusan sama ada nak naikkan budget atau tutup iklan setiap hari.

#hidupcopywriter

Tapi anda jangan risau, kami tak ada plan caj sampai RM500 kepada anda!

Tawaran khas untuk anda yang daftar WAITING LIST sahaja, anda boleh dapatkan servis copywriting iklan ini pada harga yang tak masuk akal!

Hint: Bawah RM200..

Trial Kit

RM250

RM 75
Sahaja
  • 5 Copywriting produk / servis anda
  • Siap dalam masa 12 jam ke 24 jam
  • Iklan diberikan dalam bentuk pdf. ke email
  • Anda bayar RM15/copywriting

Basic Kit

RM500

RM 100
Sahaja
  • 10 Copywriting produk / servis anda
  • Siap dalam masa 12 jam ke 24 jam
  • Iklan diberikan dalam bentuk pdf. ke email
  • Anda bayar RM10/copywriting
POPULAR

Advanced Kit

RM750

RM 150
Sahaja
  • 15 Copywriting produk / servis anda
  • Siap dalam masa 12 jam ke 24 jam
  • Iklan diberikan dalam bentuk pdf. ke email
  • Anda bayar RM10/copywriting

Servis ini bakal dilancarkan dalam masa..

Anda serius mahu dapatkan tawaran ini? Isi borang ringkas di bawah.

Soalan yang biasa kami terima

Sesua untuk produk & servis. AMARAN: Kami tak terima bisnes berunsur MLM atau Skim Cepat Kaya.

TIDAK. Tapi kami boleh berikan cadangan visual yang sesuai.

Anda akana terima semua copywriting dalam tempoh 12-24 jam.

Maaf, tiada jaminan bisnes anda akan terus sales berjuta dengan servis kami.

Copywritng kami berkesan untuk Facebook. Tapi anda boleh juga gunakan dalam meidum lain seperti Instagram dan Email.

DISCLAIMER: Servis Copywriting Iklan is one of effort for  the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, Ads Marathon Digital makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Servis Copywriting Iklan ini adalah salah satu usaha untuk Klien belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, Ads Marathon Digital tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

Scroll to Top