Lepas tengok iklan awak, saya terus suruh suami buat appointment untuk pasang penapis air kat rumah!

Ayat di atas adalah impian setiap peniaga yang jual penapis air. Tak kisah apa saja jenama pun.

Betul kan?

Hai saya Syazwan dan disebelah saya ini tuan Zubair.

Okay, kami tak nak buang masa anda.

Untuk membantu anda faham bagaimana kami di Write to Wealth boleh bantu anda untuk hasilkan iklan berkesan, faham 3 perkara utama ini saja:

PERKARA 1 – Kami dah eksperimen lebih 15,000+ kempen iklan (tapi sebenarnya lebih 30,000+) dalam masa 2 tahun.

PERKARA 2 – Kami sudah uruskan perbelanjaan FB Ads sebanyak RM8 juta dalam masa 2 tahun.

PERKARA 3 – Kami sudah menjual lebih 19+ produk klien untuk 5 negara yang berbeza.

Jadi, sedikit sebanyak kami tahu PSIKOLOGI yang WAJIB ADA untuk menghasilkan IKLAN BERKESAN secara KONSISTEN.

Korang buat kerja gila ke siapkan iklan untuk orang terus boleh tiru untuk jual penapis air!?

Ya. Memang kami gila.

Kami gila mahu tolong bantu percepatkan proses ejen penapis air untuk menghasilkan iklan berkesan.

Jadi, kami tak nak bazir masa anda, dan kami tak nak anda pun bazirkan masa kami.

Memperkenalkan ...

Kalau 1 template jadi pun dah balik modal 5 kali ganda!

Kami boleh saja nak cerita panjang-panjang dan cuba mempengaruhi anda untuk beli 20 template iklan ini.

Tapi kami tak nak buat macam tu. 

Sebab kami hanya mahu berkongsi 20 template iklan ini kepada orang yang percaya kepada kami saja.

Jadi, apa yang anda akan dapat:

1 – 20 template iklan khas untuk jual penapis air yang kita jual (Bernilai RM9,997).

2 – Video Tutorial – Cara guna setiap template iklan ini untuk maksimumkan sales produk penapis air anda (Bernilai RM197).

Kenapa korang jual harga macam ni!?

Yang beli mesti tak guna pun template tu pun!

Rakan-rakan dan klien saya semua terkejut bila saya cakap saya nak jual pada harga…

RM79 SAHAJA!

(Ibarat bayar 1 template RM3.95 saja!)

Bayar copywriter untuk buat iklan pun mereka caj RM500. 

Harga di atas itu harga yang paling cikailah.

Tapi… 

Dengan harga RM79 saja (saya tak nak main potong-potong harga), anda boleh dapat SEMUA 20 TEMPLATE IKLAN KHAS UNTUK JUAL PENAPIS AIR.

Kenapa murah? Kenapa harga tak masuk akal?

Ini sebabnya:

1 – Saya tak nak anda tanggung risiko yang terlalu besar. RM79 adalah harga yang adil.

2 – Saya nak anda rasa keuntungan secepat mungkin. 

Bayangkan beli 20 template iklan jual penapis air ini dengan harga RM79 saja, dan 1 template iklan berjaya bagi sales RM70,000 (atau lebih).

(Itu baru satu template iklan. Tapi anda kena faham, saya tak akan berani jamin template iklan ini confirm berkesan sebab ia di luar kawalan kami)

3 – Anda beli sekali. Tapi anda boleh gunakan berkali-kali. Malah anda pun dah boleh mula jadi pakar iklan untuk jual penapis air apabila guna semua 20 template iklan ini.

Anda untung! Kami rugi! Kami bodoh!

Biarlah orang cakap kami bodoh kerana jual 20 template ini dengan harga RM79.

Asalkan kami dapat capai matlamat utama: Bantu anda untuk hilangkan sakit kepala bila nak buat iklan.

Kalau anda untung besar, anda akan mula percaya pada nama Write to Wealth.

Dan yang paling penting, anda mendoakan kejayaan kami setiap masa (mudah-mudahan).

Beli sekarang atau anda akan ketuk kepala sendiri nanti!

Padan muka Tuan Syazwan. Saya dapat perlindungan 2x ganda MONEY BACK GUARANTEE!

Ya. Padan muka saya dan team Write to Wealth sekali lagi!

Kami mahu paksa anda untuk cuba semua 20 template ikln ini.

Anda berhak untuk terima 2x kali ganda MONEY BACK GUARANTEE apabila:

1 – Anda dah guna semua 20 template iklan ini dan spend minimum RM50 sehari guna FB Ads atau apa saja platform berbayar.

2 – Tunjukkan bukti yang 1 iklan anda pun tak menjadi dan bagi sekali nombor akaun bank anda ke emel ke 017 649 1442.

3 – Kami akan ucapkan terima kasih sebab berani mencuba dan anda akan dapat 2 kali ganda money back guarantee dalam masa 48 jam terus ke akaun bank anda.

Pendek cerita, harga RM79 buat masa ini saja.

Selepas harga RM79, saya ada 2 perancangan yang masih lagi dalam perbincangan:

RANCANGAN 1 – Saya tutup jualan produk sebab tak nak pembeli sedia ada mempunyai terlalu ramai pesaing yang menggunakan template iklan yang sama.

RANCANGAN 2 – Saya naikkan harga kepada RM149 sampailah harga RM490.

Lakukan tempahan dan anda akan dapat 20 template iklan ini dalam masa 24 jam.

Isi saja borang di bawah dan saya doakan 1 daripada 20 template ini dapat bagi anda pulangan minimum 10 kali ganda daripada apa yang anda keluarkan.

DISCLAIMER: This template is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, This Ebook makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Ebook Template ini direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, Ebook ini tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

Scroll to Top